Judith Hagelen

Massage Hillegom

Mensen voelen zich weer lekker en zijn blij als ze mijn massagetafel afstappen. Dat vind ik fantastisch, daar doe ik het voor!

Over Judith

Het menselijk lichaam heeft mij altijd al gefascineerd. Vanuit die interesse volgde ik de afgelopen tien jaar uiteenlopende trainingen en opleidingen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. In 2018 heb ik de bewuste keuze gemaakt mij volledig op het masseren te focussen. Ik vind het namelijk fantastisch als iemand na een behandeling de massagetafel afstapt en zijn nek weer soepel kan bewegen. Mensen voelen zich weer lekker en zijn blij, dat is waar ik het voor doe!

Sinds 2011 woon ik samen met mijn zoon James (2003) en mijn partner Evert in Hoofddorp. Voor die tijd werkte ik jarenlang in het buitenland, mijn zoon is opgegroeid in Spanje en Thailand. De liefde bracht mij uiteindelijk weer terug naar Nederland. Ik doe aan yoga en aan fitness. En hoewel ik gezond leven belangrijk vind, houd ik ook van lekker eten en drink ik graag een goed glas wijn!

Over Oiled by Judith

Terug naar Oiled by Judith. In mijn sfeervolle praktijk kom je bij binnenkomst al tot rust. We beginnen met een kort gesprek, want ik vind het belangrijk te weten waarom je een massage wilt. Is het puur voor de ontspanning of heb je klachten? Mensen gezond maken is mijn passie! Zo kan het zijn dat ik je door mijn brede kennis, tip over voeding of dat ik jou een ontspanningsoefening meegeef. Alleen als je daar behoefte aan hebt natuurlijk!

Tijdens de behandelingen breng ik verschillende technieken samen die ik afstem op jouw lichaam en behoefte. Ik zorg ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en met hernieuwde energie aan het werk gaat, dat is het doel!

Wil je van je nek- en schouderklachten af of ben je toe aan een heerlijk moment van ontspanning? Doe jezelf een plezier en maak snel en eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Je bent van harte welkom!

Wil je van je nek- en schouderklachten af of ben je toe aan een heerlijk moment van ontspanning? Doe jezelf een plezier en maak snel en eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Je bent van harte welkom!

Herkenbaar?

 

Wil jij dit zelf ervaren of heb je vragen?

Neem dan contact met mij op.

Open chat
WhatsApp mij!