Ontmoet Judith

Massage therapeut in hart en nieren en geen klacht is te moeilijk.

Massage Therapeut

Als jonge meid van 18 vond ik het geweldig om iedereen te masseren. Dus vrienden en vriendinnen, familieleden en anderen waren vaak het doelwit. Op een gegeven moment kwamen zij naar mij: “Judith, ik heb daar wat last. Kun je even masseren?” En ik vond de knopen in no-time en zo ontstond mijn passie voor masseren.

Maar.. ik ging een hele andere richting op. De hotellerie had mijn aandacht nadat ik klaar was met school. Na een hoop omzwervingen heb ik toch het massage vak opgepakt in 2016. Toen ook essentiële oliën op mijn pad kwamen was ik helemaal verkocht. De combinatie van massage en de geurende essentiële oliën is echt zo ontzettend mooi.

Aangezien ik mij voornamelijk richt op klachten van rug, schouders en nek heb ik al vele mensen zien opknappen. En dat is het waar ik het voor doe. Al masserend zonder schoenen aan, kun je mij vaak vinden in mijn praktijk Oiled by Judith/ Better Lifestyle.

Als ik thuis ben lees ik veel vakliteratuur of kijk ik You-tube filmpjes over massages en aromatherapie, maak ik doorlopende doorlopers, kook ik een lekkere maaltijd voor mijn gezin en doe ik de administratieve kant van mijn bedrijf. Ik hou van reizen, naar de film gaan of lekker uit eten.

Wil je eens ervaren hoe ik masseer?

Neem contact op