Aanbieding van de maand

Elke maand heeft Oiled by Judith een nieuwe aanbieding.

Magnesium massage

In de categorie gun je lichaam wat extra’s heb ik de maand maart de magnesium massage in de aanbieding

Magnesium heeft het lichaam elke dag nodig. Normaal gesproken neem je dit mineraal tot je via je voeding, maar vandaag de dag heeft onze voeding niet zoveel voedingswaarden meer als dertig jaar geleden.

Magnesium aanvullen kan op twee manieren: ten eerste om tabletten te nemen en ten tweede kun je magnesium via de huid laten opnemen. Tabletten hebben het nadeel dat ze door het maag-darmstelsel heen moeten en daardoor verlies je al een groot deel van het magnesium. Het voordeel van magnesium tot je te nemen via de huid is dat er meer magnesium in het lichaam opgenomen wordt.

Massage gebieden
Benen, rug, schouders en nek worden ingesmeerd met de sportgel van Zechsal. Deze heeft een hoge concentratie magnesium en bevat ook wat zwavel.

Weetjes
* Magnesium wordt in heel veel biologische processen gebruikt in het lichaam
* Een tekort aan magnesium kan onder andere slapeloosheid, spierkrampen, vermoeidheid veroorzaken
* Er is ontzettend veel te leren over magnesium. Een goed boek is het Magnesiumolie gebruikersboek. Hier vindt je vele tips en wetenswaardigheden.

Deze massage duurt 45 minuten en is slechts €37,50,-. Boek onder klachtgerichte massage de verwend uit knoop 45 minuten en vermeld Magnesium03

BOEK NU

SPECIAL

Samudra Massage

Het voordeel van bij een sauna werken is dat je verschillende lichaamsbehandelingen leert. Zo heb ik het Polynesisch ritueel geleerd. Een zeer uitgebreide lichaamsbehandeling met scrubben en het gebruik van diverse oliën.

Ik heb mijn eigen variant gemaakt op deze behandeling, zonder de scrub, maar met een hoofd- en gezichtsmassage en ik heb het Samudra massage genoemd.

Samudra betekent oceaan en als je denkt aan een oceaan dan denk je aan water, vloeiende bewegingen, rust, harmonie en diepgang.

Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, verbetert de afvoer van afvalstoffen en de huid en maakt de huid strakker en gladder.

Het is een gehele lichaamsmassage inclusief buik, decolleté, gezicht en hoofd en duurt ongeveer een uur.

Deze massage wordt aangeboden voor €70,-. Boek gemakkelijk online of stuur me een bericht.

BOEK NU