Massage

Voordelen van massage
De meeste mensen vinden massages heerlijk, maar toch stellen we het vaak uit om vele uiteenlopende redenen. Maar het regelmatig ondergaan van een massage kan er voor zorgen dat je lichaam gezond blijft of gezonder wordt. Af en toe een heerlijke ontspannen massage is goed voor zowel lichaam als geest.
  1. Herstel van spieren – door het masseren van de spieren wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam sneller herstellen. Na fysieke inspanning voel je je meestal erg moe. Door je te laten masseren verdwijnt de vermoeidheid.
  2. Immuunsysteem – Doordat de afvalstoffen sneller je lichaam verlaten, kan het lichaam sneller voedingstoffen opnemen. Hierdoor zal je immuunsysteem sterker worden en heb je meer weerstand tegen ziekten.
  3. Bloeddruk – een massage creëert een toestand van kalmte en rust. Daarom zal je hart rustiger worden en daarmee zal je bloeddruk zakken.
  4. Ontspanning – het masseren van benen, rug, schouders en nek zorgt ervoor dat de rest van het lichaam zich gaat ontspannen. Een heerlijk relaxmoment voor jezelf.
  5. Stress – het mentale en fysieke zijn bij de meeste mensen met elkaar verbonden. Als je moe bent of pijn hebt, lijdt je humeur daar vaak onder. Je laten masseren neemt stress weg en zorgt voor een beter humeur.
Massage met essentiële olie

Oiled by Judith biedt massages aan met essentiële oliën. De olie die gebruikt wordt tijdens de massage is afhankelijk van wat een klant aangeeft of wat ik merkt of voelt. Als ik denk dat je ontspanning nodig hebt, dan zet ik een speciale olie in voor ontspanning. Als de spieren meer aandacht nodig hebben, zet ik ook hiervoor een speciale olie in. Mocht je nog afspraken hebben staan voor de dag en je wilt niet naar een sterke olie ruiken, dan heb ik ook de reukloze olie. Aan het einde van elke massage sluit ik af met een enkele of samengestelde olie naar keuze: de meest favoriete zijn lavendel, pepermunt en citroen.

Bekijk de diverse massages hier!