Over de massages

Over de massages

Oiled by Judith biedt verschillende massages aan. Deze zijn onder te verdelen in twee categorieën:

 1. Klachtgerichte massages – massages die als doel hebben om klachten te verhelpen, zoals rug-, schouders- en nekklachten
  • Verwend uit de knoop – hierbij worden vele technieken gecombineerd met vermindering van klachten als resultaat
  • Super Relaxed – stevige massage waarbij het lichaam van knopen wordt verlost. Vele technieken worden gecombineerd.
  • Sportmassage – zeer stevige massage met als doel spieractivatie (voor sporten) of spierontspanning (na sporten)
  • Orthomanipulatie – een behandelwijze om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat te behandelen, denk hierbij aan klachten aan botten, pezen, spieren, gewrichten en gewrichtsbanden. Door middel van zachte manipulaties worden de gewrichten in de correcte positie geplaatst.
  • Oosters delight – Tuina – behoort tot de traditionele Chinese geneeskunst en is gebaseerd op het idee dat klachten voortkomen uit een disbalans in de Qi (lichaamsenergie), in de meridianen en de organen.
  • Oosters delight – Shiatsu – Japanse drukpunt therapie (acupressuur) op de meridianen om de energiebalans te herstellen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Combinatie van Triggerpoint therapie, Orthomanipulatie en Jin-shin do (milde acupressuur). Deze massage wordt op de shiatsu-mat gegeven.
 2. Ontspannende massages – massages die gericht zijn om het lichaam te laten ontspannen
  • Hotstone Relax – draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Uitgevoerd met basaltstenen ondergedompeld in een bad van 55 graden Celcius. Diepe ontspannende werking door de warmte van de stenen.
  • Kruidenstempel massage – een Oosterse massagevorm. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschappen bezitten. Na het stempelen wordt het lichaam met langzame en lange strijkingen gemasseerd. Werkt diep ontspannend en ontgiftend.
  • Oosters delight – Ayurvedische massage –  een zachte energetische massage uit India, die zich kenmerkt door het gebruik van verschillende soorten olie. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten. (Ayurvedische drukpunten).  Het is een gehele lichaamsmassage, waarbij het hoofd en gezicht meegenomen worden.
  • Aromatic Fantastic– een ontspannende massage in combinatie met 8 verschillende essentiële oliën. Een weldaad voor lichaam en geest.
  • Relax met voetreflex – de gedachte achter de methode van reflexologie is, dat ‘ziek’ zijn het signaal is van een verstoorde harmonie tussen de eenheid van lichaam en geest. Alle zenuwen, spieren, organen en gewrichten hebben een zogenaamde reflexzone in de voeten. Door er druk op uit te oefenen of via massage wordt de energiebalans herstelt.
  • Facial Relax – Een heerlijke ontspannende gezichtsmassage inclusief gezichtsreiniging
Leefstijladvies

Voor meer informatie over leefstijladvies kijk eens op de website van Better Lifestyle