Aanbieding van de maand

Elke maand heeft Oiled by Judith een nieuwe aanbieding.

Voeten verwennerij

In de categorie ontspanning heb ik de maand november een heerlijke verwennerij voor de voeten.

De behandeling begint met een ontspannend magnesium voetenbad. Terwijl jij met de voetjes in het water zit kun je kiezen tussen een hoofdmassage of een handmassage.

Daarna volgt een voetreflex behandeling. Een drukpunt massage op de zolen van je voeten geeft ontspanning en verbetert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

De behandeling zal ongeveer 70 minuten duren en de kosten van deze speciale aanbieding zijn slechts €59,- in plaats van €70,-. Online te boeken: Ontpannende massage – Super Relaxed – Voetreflexmassage met code MVR11

BOEK NU

SPECIAL

Samudra Massage

Het voordeel van bij een sauna werken is dat je verschillende lichaamsbehandelingen leert. Zo heb ik het Polynesisch ritueel geleerd. Een zeer uitgebreide lichaamsbehandeling met scrubben en het gebruik van diverse oliën.

Ik heb mijn eigen variant gemaakt op deze behandeling, zonder de scrub, maar met een hoofd- en gezichtsmassage en ik heb het Samudra massage genoemd.

Samudra betekent oceaan en als je denkt aan een oceaan dan denk je aan water, vloeiende bewegingen, rust, harmonie en diepgang.

Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, verbetert de afvoer van afvalstoffen en de huid en maakt de huid strakker en gladder.

Het is een gehele lichaamsmassage inclusief buik, decolleté, gezicht en hoofd en duurt ongeveer een uur.

Deze massage wordt aangeboden voor €70,-. Boek gemakkelijk online of stuur me een bericht.

BOEK NU