Aanbieding van de maand

Elke maand heeft Oiled by Judith een nieuwe aanbieding.

Aromatic Fantastic

In de categorie ontspanning staat deze maand de Aromatic Fantastic centraal. Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van essentiële oliën. Er zijn twee soorten: de Touch, waarbij ik oliën gebruik zoals sinaasappel, pepermunt en lavendel en Herbs, hierbij worden oliën gebruikt zoals oregano, basilicum en marjoraam.

Zowel bij de Touch als bij de Herbs gebruik ik acht verschillende essentiële oliën. Beide zijn ontspannende massages met verschillende technieken op de voeten en de rug. De Touch vermindert stress, versterkt het immuunsysteem, vermindert ontstekingen en brengt het lichaam in balans. De Herbs massage is een bijzonder krachtige manier om fysieke, mentale, spirituele en emotionele balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt .

De massage zal ongeveer een uur duren en de kosten van deze speciale aanbieding zijn slechts €63,- in plaats van €70,-. Boek met de code AF07.

BOEK NU

SPECIAL

Samudra Massage

Het voordeel van bij een sauna werken is dat je verschillende lichaamsbehandelingen leert. Zo heb ik het Polynesisch ritueel geleerd. Een zeer uitgebreide lichaamsbehandeling met scrubben en het gebruik van diverse oliën.

Ik heb mijn eigen variant gemaakt op deze behandeling, zonder de scrub en ik heb het Samudra massage genoemd.

Samudra betekent oceaan en als je denkt aan een oceaan dan denk je aan water, vloeiende bewegingen, rust, harmonie en diepgang.

Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, verbetert de afvoer van afvalstoffen en de huid en maakt de huid strakker en gladder.

Het is een gehele lichaamsmassage inclusief buik, decolleté, gezicht en hoofd en duurt ongeveer een uur.

Deze massage wordt aangeboden voor €70,-. Boek deze massage onder Ayurvedische massage met de opmerking Samudra.

BOEK NU