Aanbieding van de maand

Elke maand heeft Oiled by Judith een nieuwe aanbieding.

Bindweefsel massage

In de categorie betere mobiliteit heb ik de maand januari de bindweefsel massage in de aanbieding

Bindweefsel heb je in vele vormen in het lichaam, van vast – zoals botten, tot vloeibaar – zoals lymfevocht en bloed en alles wat er tussen zit – kraakbeen, pezen, en om de organen en spieren zit een beschermlaagje wat ook bindweefsel is.

Bindweefsel ondersteund, beschermd en verzorgd ons lichaam. Belangrijk om dit goedje goed te onderhouden.

Massage gebieden
Rug, nek, armen, onderbenen, BBB – zone (buik, billen, bovenbenen), gezicht

Weetjes
* Wanneer spieren niet of nauwelijks gebruikt worden kan de huid aan de spier gaan plakken en dat belemmerd de functie van de spieren
* Twee naast elkaar liggende spieren kunnen aan elkaar gaan vastzitten waardoor je klachten kunt krijgen
* Cellulitis is een ontsteking van het onderhuidse bindweefsel, maar cellulite is de zogenaamde sinaasappelhuid, een toestand van het onderhuidse vet
* Een goede doorbloeding heeft vele gezondheidsvoordelen zoals een betere opname van zuurstof en voedingsstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen.
* Een stevige huid is goed doorbloed * Een goede bindweefsel massage doet aangenaam pijn

Deze massage duurt 45 minuten en is slechts €30,-. We bespreken het te masseren gebied in de praktijk. Boek onder verwend uit de knoop 45 minuten en vermeld BINDweefsel

BOEK NU

SPECIAL

Samudra Massage

Het voordeel van bij een sauna werken is dat je verschillende lichaamsbehandelingen leert. Zo heb ik het Polynesisch ritueel geleerd. Een zeer uitgebreide lichaamsbehandeling met scrubben en het gebruik van diverse oliën.

Ik heb mijn eigen variant gemaakt op deze behandeling, zonder de scrub, maar met een hoofd- en gezichtsmassage en ik heb het Samudra massage genoemd.

Samudra betekent oceaan en als je denkt aan een oceaan dan denk je aan water, vloeiende bewegingen, rust, harmonie en diepgang.

Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, verbetert de afvoer van afvalstoffen en de huid en maakt de huid strakker en gladder.

Het is een gehele lichaamsmassage inclusief buik, decolleté, gezicht en hoofd en duurt ongeveer een uur.

Deze massage wordt aangeboden voor €70,-. Boek gemakkelijk online of stuur me een bericht.

BOEK NU